Tjänster

Över 30 års erfarenhet inom träning och friskvård

TRÄNING

Vår personliga träning innehåller ett individuellt anpassat träningspass.  För dig som är nybörjare och vill komma igång med din träning men även för dig som vill ta nästa steg och bli snabbare, starkare och bättre i din löpning eller skidåkning.

Ett personligt träningstillfälle kan bestå av ett löp- eller skidpass med teknik och intervaller beroende på din nivå och målsättning.

MASSAGE

Vi anpassar alltid massagen till just dina behov.  Oavsett om du är idrottare eller ej. En massagebehandling minskar smärta och löser upp spänningar i hela kroppen som kan uppstå av t.ex stress. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare och avslappnad.

Ge din kropp en bättre funktion. Jag hjälper dig att återfå, förbättra, stärka eller bibehålla din funktion i muskler och leder.

Grunden i mina behandlingar är en djupgående massageteknik som heter Revolving® - en myofasciell behandling som är effektiv vid smärtor och problem, men som samtidigt är djupt avslappnande vilket gör att den även ger goda effekter vid behandling för att lösa upp spänningar och motverka stress.COACHING

Kommer inom kort!